Studio AMS

Rode Loper Amsterdam: over (regulatory) veiligheid

Datum: 22-04-2022 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 22 april 2022 van 16.00 - 18.00 in het Internationaal Theater Amsterdam, Leidseplein - Amsterdam, wordt LIVE de Rode Loper Amsterdam editie: "(regulatory) Veiligheid" georganiseerd.  

Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel advocaten, fiscalisten als accountants in business, interne en openbare accountants alsmede andere belangstellenden!O.l.v. Antoinette Dijkhuizen en Endymion Struijs vervolgen we de dialoog, deze editie met als thema:

“(Regulatory) Veiligheid”

Het panel op het podium bestaat uit:

Marlies de Vries; zij is onlangs gepromoveerd en kwam o.a. tot het inzicht dat “De sterke focus op richtlijnen misschien wel de teloorgang heeft ingeluid van dat waar de accountant ook voor staat: een professioneel-kritische instelling.” (https://lnkd.in/esngTNun).

Guido Roth; hij strijdt namens zijn cliënten voor (juridische) fair play tegen (financiële) autoriteiten. Zijn kritiek op uitspraken in het boek van voormalig voorzitter van het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten Merel van Vroonhoven leverde hem veel (social) media aandacht op, evenals eerder deze week zijn betrokkenheid als advocaat bij de zaak bunq / De Nederlandsche Bank.


- Sandra Schreuder, voorzitter van de Accountantskamer.

- Ernest Ouwejan, gedragsdeskundige. 

Neem (kosteloos) deel en registreer via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor Rode Loper Amsterdam: over (regulatory) veiligheid