Studio AMS

RODE LOPER Amsterdam: Onrust in SV en op de financiële markten vanuit een ESG perspectief

Datum: 23-06-2023 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 23 juni 2023 van 16.00 - 18.00 in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA, Leidseplein Amsterdam), wordt een RODE LOPER Amsterdam editie georganiseerd.  

Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel advocaten, fiscalisten als accountants in business, interne en openbare accountants alsmede andere belangstellenden!O.l.v. Antoinette Dijkhuizen en Endymion Struijs vervolgen we de dialoog met een panel van prominenten.  

Naar aanleiding van onder andere de ondergang van Silicon Valley Bank (SVB), de redding van First Republic Bank en de vertrouwenscrisis rond Credit Suisse is het thema van deze editie: "Onrust in SV en op de financiële markten vanuit een ESG perspectief".

We bespreken de voor ESG relevante elementen als (relevante) stakeholders, (financiële) markten, vertrouwen, ethiek en de fenomenen "Levenssferen" en "Trainingssferen" met een panel bestaande uit:

- Erik Wilders (o.a. voormalig Agent (Director) van the Dutch State Treasury Agency, Directeur van het Waarborgfonds Social Woningbouw (WSW) en tegenwoordig oprichter en bestuurder van een online veiling platform: List Amsterdam);
- Boudewijn de Bruijn (Hoogleraar Financiële Ethiek, bestuurder van de NBA Faculty Ethiek Cultuur Gedrag en recent betrokken bij het op 6 juni jl. gelanceerde "Moreel Besluitvormingsmodel"); en
- Peter Henk Steenhuis, taalkundige en o.a. filosofieredacteur van Trouw, auteur van het boek: 'Veroordeeld tot succes' en met destijds Denker des Vaderlands: René Gudde, auteur van: Het Agoramodel.

Neem (kosteloos) deel en registreer via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor RODE LOPER Amsterdam: Onrust in SV en op de financiële markten vanuit een ESG perspectief