Studio AMS

PERMANENTE EDUCATIE Amsterdam: Eindejaarseditie 2022

Datum: 16-12-2022 Prijs: € 495,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 16 december 2022 10.00 - 18.00 wordt de LIVE eindejaarseditie 2022: Permanente Educatie - Amsterdam (8 PE-uren) georganiseerd in de Beurs van Berlage (Damrak, Amsterdam).Ten behoeve van de PE portfolio 2022, staan naast de (vaktechnische kennisActualiteiten (langs de lijnen van de NBA Faculties), Capita Selecta op het programma gericht op de hedendaagse toepassing van vaardigheden en houding & gedrag (in overeenstemming met de generieke eindtermen CEA).

Deze editie staan de volgende Actualiteiten en Capita Selecta op het programma:


Belastingactualiteiten

Tax experts van AsjesBisseling fiscalisten verzorgen een update over ontwikkelingen op het gebied van vennootschapbelasting, BTW, Loon-/Inkomstenbelasting.


Financial Regulatory Update

Onder andere (aanstaande) Crypto regelgeving wordt behandels door gastdocent advocaat Laurens Hillen van Finnius Advocaten.


Hedendaagse coaching en leiderschap

Door Latif Wooter, trainer / coach, hulpverlener en docent in het beroepsonderwijs.

Op het gebied van coaching en leiderschap focust dit onderdeel zich breed op de aspecten die bijdragen aan een gezonde werksfeer en het succesvol leiden, begeleiden, coachen en sturen van een team of individu (GE 16).

Om tot succesvolle resultaten te komen is het van belang dat medewerkers optimaal functioneren. Dit kan alleen als zij individueel of in een teamsetting effectief worden ingezet, aangestuurd, gemotiveerd en/of gestimuleerd. Daarnaast is het van algemeen belang kennis over te dragen en anderen te kunnen begeleiden, te helpen ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Dit onderdeel stelt de cursist in staat om:

- Effectief leiding te geven een voorbeeldfunctie in te nemen (lead by example);

- Medewerkers of een team persoonlijk en met empathie te sturen tot een succesvol resultaat;

- Anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen;

- Op daadkrachtige wijze anderen achter je te krijgen en eventuele belemmeringen te onderkennen en weg te nemen;


De kosten van deelname (8 PE-uren) bedragen EUR 495 excl. BTW incl. lunch en incl. deelname certificaat namens ENDYMION Academy B.V. 

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor PERMANENTE EDUCATIE Amsterdam: Eindejaarseditie 2022