Studio AMS

PERMANENTE EDUCATIE Amsterdam: Herfsteditie 2022

Datum: 14-10-2022 Prijs: € 495,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 14 oktober 2022 09.00 - 18.00 wordt de LIVE herfsteditie 2022: Permanente Educatie - Amsterdam (8 PE-uren) georganiseerd in de Beurs van Berlage (Damrak, Amsterdam) en International Theater Amsterdam (ITA, Leidseplein).Zoals bij de aankondiging van het PERMANENTE EDUCATIE Amsterdam - Curriculum 2022 aangekondigd wordt er dit seizoen een drie-luik aangeboden.

Ten behoeve van de PE portfolio 2022, staan naast de (vaktechnische kennisActualiteiten (langs de lijnen van de NBA Faculties), Capita Selecta op het programma gericht op de hedendaagse toepassing van vaardigheden en houding & gedrag (in overeenstemming met de generieke eindtermen CEA).

Deze editie is de eerste in de serie van drie, waarbij de volgende Actualiteiten en Capita Selecta op het programma staan:

- Organization & Life Design en Projectmanagement

Gastdocent Marc Grasso gaat op basis van de door hem ontwikkelde THE GREAT 8 methodologie en het workbook aan de slag met de deelnemers van deze training. Door Organization en Life Design technieken levert hij de deelnemers de middelen en inspiratie om persoonlijke en professionele gedrevenheid en behoeften om te zetten in doelgericht resultaat op (collectief) projectniveau.

- Voorbereiding door Endymion Struijs op de door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) voor 2022 verplichte Kennistoets.

- RODE LOPER Amsterdam over Cultuur, Structuurmodellen en Toezicht met o.a. UvA professor Jan Bouwens en namens de Kwartiermakers Toekomst Accountancy, Chris Fonteijn.

De kosten van deelname (8 PE-uren) bedragen EUR 495 excl. BTW incl. lunch en incl. deelname certificaat namens ENDYMION Permanente Educatie B.V. Ook ontvangen de deelnemers een exemplaar van THE GREAT 8 Book.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor PERMANENTE EDUCATIE Amsterdam: Herfsteditie 2022