Studio AMS

DUTCH CARIBBEAN Aruba: Voorjaarseditie 2023 - (NBA verplicht PE onderwerp 2023) Duurzaamheid

Datum: 15-05-2023 Prijs: € 545,00 (excl. 21% BTW)

Op maandag 15 mei 2023 09.00 - 18.00 wordt de LIVE voorjaarseditie 2023: Dutch Caribbean - Permanente Educatie - Amsterdam (8 PE-uren) georganiseerd in het Renaissance Aruba.
Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel openbare, interne-/overheids- accountants en accountants in business alsmede voor aanstaande beroepsbeoefenaren die in het kader van hun Praktijkopleiding Assurance dienen te voldoen aan de trainingsprogramma vereisten; ENDYMION Academy B.V. is door de NBA geaccrediteerd hiervoor.

Ten behoeve van de PE portfolio 2023, staan naast de (vaktechnische kennis) Actualiteiten (langs de lijnen van de NBA Faculties), Capita Selecta op het programma gericht op het NBA 2023 verplichte onderwerp "Duurzaamheid" en de hedendaagse toepassing van vaardigheden en houding & gedrag (in overeenstemming met de generieke eindtermen CEA).

Deze editie staan de volgende Actualiteiten en Capita Selecta op het programma:

- Actualiteiten 

- ESG Strategie en Risicomanagement

- Fraude ("Greenwashing") en Niet Naleving Wet- en Regelgeving

- Duurzaamheidsverslaggeving (CSRD, ESRS) en Assurance (Standaard 3810 Assurance-opdrachten inzake maatschappelijke verslagen) 

Deze editie zal verzorgd worden door de docenten: Endymion Struijs en Peter Schimmel (Forensisch Accountant en expert op het gebied van Integriteit Risico Management).

De "AVA Community Talk": Voorjaarseditie 2023

In samenwerking met de AVA (Arubaanse Vereniging voor Accountants) wordt deze editie georganiseerd. Het doel is om "live" en "publiek" de dialoog te bewerkstelligen over actuele maatschappelijke thema's met een diversiteit van stakeholders.

Onder leiding van de voorzitter van de AVA, Garrick de Cuba, en Endymion Struijs, discussieert een panel met de deelnemers over een actueel thema.

De kosten van deelname (8 PE-uren) bedragen EUR 545 excl. BTW incl. lunch en incl. deelname certificaat namens ENDYMION Academy B.V.


Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor DUTCH CARIBBEAN Aruba: Voorjaarseditie 2023 - (NBA verplicht PE onderwerp 2023) Duurzaamheid