Studio AMS

Internationaal Theater Amsterdam

ENDYMION Amsterdam, in samenwerking met Stichting STUDIOAMS en partners is mede-oprichter en lid van de Corporate Pool van het Internationaal Theater Amsterdam

Speciaal voor de allerkleinsten reserveert Internationaal Theater Amsterdam de zondagmorgen. Jonge kinderen en hun ouders/verzorgers worden uitgenodigd om samen te kijken, spelen, lachen, leren en ontdekken door middel van interactieve voorstellingen en vertellingen. Speciale programma’s die zijn gemaakt om het plezier van verbeelding en verwondering te vieren. Theater, dans, beeldende kunst, muziek en verhalen: het staat allemaal op het programma. De Business Club maakt de Zondagmorgen in de Internationaal Theater Amsterdam mogelijk.

De allerjongste kinderen die nog open en ontvankelijk zijn, gaan luisteren, kijken en proeven. Hun fantasie wordt geprikkeld en ze gaan creatief meedoen in het theater. Internationaal Theater Amsterdam wordt de plek in Amsterdam voor kinderen vanaf 1,5 jaar. In de huidige samenleving is het van belang dat kinderen handvatten krijgen aangereikt om de wereld met een open blik te aanschouwen. Dit wordt door ENDYMION Amsterdam's lidmaatschap van de Corporate Pool mede mogelijk gemaakt.