Studio AMS

AXL Academy: Relatiemanagement en -beheer (training en intervisie module 2023-1/6)

Datum: 12-04-2023 Prijs: € 295,00 (excl. 21% BTW)

ENDYMION Academy heeft, mede in het kader van het AXOLOTL (AXL) Network - Trainee Development Program, een hedendaags trainings- en intervisieprogramma algemene en communicatieve beroepsvaardigheden en intervisie ontwikkeld: AXL Academy.


De Capita Selecta van de eerste training en intervisie module uit de serie van 6 betreft: Relatiemanagement en -beheer.

Deze editie wordt fysiek in de Beurs van Berlage (Damrak, Amsterdam) op woensdagavond 12 april 2023 van 18.00 - 22.00 uur (Amsterdam) georganiseerd.

De kosten voor deelname bedragen EUR 295 exclusief BTW.

Docenten van deze training en intervisiemodule zijn: Endymion Struijs en Daniël Özbiliz.

Onder andere literatuur met een neurowetenschappelijke invalshoek wordt behandeld.

Zowel binnen als buiten de organisatie is het van belang betekenisvolle en duurzame relaties op te bouwen, onderhouden en in te spelen op de wensen van stakeholders en cliënten. Hierbij zijn onder meer van belang het signaleren van en inspelen op kansen en behoeften, het voldoen aan en overtreffen van verwachtingen en het omgaan met gecompliceerde/ veeleisende situaties en klanten.

Met het oog op het inspelen op verschillende (interne en externe) partijen, stakeholders en relaties is de deelnemer na deze module in staat om: 

  • Binnen een organisatie te begrijpen wat men beweegt, invloedsferen te herkennen en hoe je beslissingen en gedragingen in het juiste daglicht kan plaatsen;
  • Inzicht te krijgen op de behoeften en wensen van (interne/externe) klanten, daar adequaat op in te spelen en waardevolle relaties op te bouwen en te onderhouden;
  • Op het gebied van diversiteit in de breedste zin van het woord een open en respectvolle blik te waarborgen.


Dit programma is geaccrediteerd door de NBA Raad voor Praktijkopleidingen zodat trainees, nadat ze het programma gevolgd hebben, deze onder andere in de Praktijkopleiding Assurance (in geval van accountants in opleiding) kunnen inbrengen.

Bij het afronden van deze module wordt voldaan aan de generieke eindtermen, door bij te dragen aan ontwikkeling op het gebied van: organisatie sensitiviteit (GE 11), Relatiemanagement en beheer (GE 15) en diversiteit (GE 19).

Registreer voor deelname aan deze module via onderstaande inschrijfformulier:

Schrijf je in voor AXL Academy: Relatiemanagement en -beheer (training en intervisie module 2023-1/6)